Vacatures

Werken bij bekeerlingen.nl betekent werken met getalenteerde vrijwilligers, die vanuit hun eigen discipline begaan zijn met het onderwijzen van de islam.

Onze missie is iedere startende moslim te begeleiden in hun eerste stappen binnen de islam. Kennisoverdracht vormt hierbij onze belangrijkste pilaar.

Je werkt in een gedisciplineerd team met nadruk op zelfstandig werken maar voert ook regelmatig overleg met andere teamleden en de projectleider.

Het werk is afwisselend en bevredigend, maar zeker ook veeleisend en uitdagend. Het vergt doorzettingsvermogen, samenwerking en de bereidheid verantwoordelijkheid te nemen voor het eindresultaat. De doelstellingen waarmee wij onze visie wensen te verwezenlijken vereisen een unieke combinatie van houding en vaardigheden. Ben jij een gemotiveerde moslim die zich herkent in voorgenoemde eigenschappen en spreekt werken bij bekeerlingen.nl.nl je aan, bekijk dan de openstaande vacatures.

Hoewel we op dit moment niet specifiek op zoek zijn naar kandidaten, staan we altijd open voor goede kandidaten om mogelijkheden te verkennen. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen middels een open sollicitatie. Vergeet dan niet jouw specifieke kwaliteiten te vermelden.

* functies zijn open voor zowel broeders als zusters tenzij anders is weergegeven.